אחת לא תספיק פה, השמלות הנחשקות ביותר שיש למעצבים הישראלים להציע.
כל אחת מאיתנו שומרת בארון מקום של כבוד לנבחרת חלומות אישית: של הבגדים הכי אהובים-נוחים-מחמיאים, שלא משנה מה יקרה – הם תמיד יהיו שם בשבילנו ויקבלו אותנו בהבנה מלאה. אלה יכולים להיות טייץ שהולכים עם כל דבר, הג’ינס האחד והיחיד , סווטשירט שהוחרם מהאקס (מה לעשות, הוא כל כך כיפי!) או חולצת פסים שאין כמוה בעולם. אופנות באות והולכות מדי עונה, טרנדים נוחתים עלינו וגם נעלמים, אבל כמו שמשפחה לא בוחרים, גם פריטי הלחם והחמאה של הגרדרובה הם כבר חלק מאיתנו.
ואם כבר הזכרנו לחם וחמאה, אחד מתוצרי הלוואי שלהם, כפי שאתן בוודאי יודעות, הוא מיני מינים של צמיגונים חביבים שמתיישבים להם במהלך החורף פה ושם, קצת בפולקעס, אולי במתניים, ובימי האביב, כשלבישת ביקיני כבר נראית באופק, הם מתחילים להעסיק אותנו, או ליתר דיוק, להטריד את מנוחתנו נואשות.
כאן בדיוק באות לעזרתנו שמלות האוברסייז – נוחות למשתמשת, מחמיאות לכולן, רפויות ומנחמות. אל תבלבלו אותן עם אופנת מידות גדולות – לא ולא! – גזרות האוברסייז יכולות כמו כלום להגיע גם באקסטרה סמול, אך מה שמייחד אותן הוא עודפי בד באזורים אסטרטגיים, חיתוכים ותיפורים מחוכמים המרחיקים את הגזרה מהגוף ויוצרים סילואטה ייחודית ואווריריות חסרת תקדים. יתרונן הגדול של שמלות האוברסייז, שיצטרפו במהירות לנבחרת פריטי הבייסיק האהובה מכל, הוא גם חסרונן: מרגע שתלבשו אחת מהן, לא תרצו לעולם ללבוש משהו אחר.
– תמונה ראשית: שמלת M של אונ’נאנוקו, צילום: מיכאל טופיול –